Over ons

Met tien jaar ervaring in de modebranche op zak zagen we in 2014 onze kans schoon om ook op de werkvloer de krachten te bundelen om onze droom te verwezenlijken: een winkel openen!

In januari 2014 zag Zoë & Max, dé kinderkleding boutique in Voorburg, dan ook het levenslicht. Geweldig! Inspiratie betreft de winkelnaam vonden we ook heerlijk dicht bij huis, jawel, in de liefde voor onze oudste dochter Zoë [16] en zoon Max [13] oftewel: Zoë & Max.

De invloed van deze twee fijne tieners reikt inmiddels verder dan slechts het copyright op hun naam. Zoë is een vlotte, temperamentvolle dame in de ban van high fashion [en Ariana Grande ;)], die graag haar modeoordeel deelt tijdens de inkoop van nieuwe collecties. Onze stoere Max daarentegen is een ware ondernemer in de dop, die zich nu nog lekker bezighoudt met hockey alsook gamen én wiens kleding bovenal heel lekker moet zitten.

Het gezellige Voorburg is met Zoë & Max een mooie, warme, overzichtelijke kinderwinkel rijker en we duimen hard dat meer en meer ouders en kinderen zich de komende jaren welkom zullen voelen om even te kijken, lekker te passen of een koffietje bij ons te drinken!

Tot snel?!
Jamilla & Arjen